A világ az elmúlt 5-10 évben gyökeresen átalakult. A mindennapi szokásaink egyre inkább alkalmazkodnak a rohanó életmódhoz, a televíziót felváltja az internet, a notebookokat az okostelefonok és így tovább. A végén pedig arra gondolunk, hogy merészeltek egyáltalán a szüleink autóba ülni GPS nélkül.

A változás nem kerülte el a tőzsde világát sem. Egyrészt hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek a fejlődésnek, mert ez tette lehetővé, hogy magánemberként is élőben követhetjük a világ nagy tőzsdéit, másrészt pedig kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat a jövő!

Ha abból indulunk ki, hogy micsoda újításokkal és fejlődéssel találkoztunk az elmúlt 5 év tőzsdei jelenléte alatt, őszintén szólva megtippelni sem merjük, hogy hol fogunk tartani további 5 év múlva.

Egy dolog viszont biztos: az árfolyamok mozgása egyre nagyobb hatással lesz a magánemberek életére, és felkészülni erre csak biztos tudással lehet. Ily módon az ingadozások nyereséggé fordíthatóak és kevésbé leszünk kitéve a “környezet” változásainak.

Középtávú célunk, hogy a tanfolyamok hallgatóival és szakemberek segítségével Magyarország legsikeresebb Tőzsdei Kereskedő Közösségét hozzuk létre, ahol az új kihívásokkal együtt nézünk szembe és az összetartás eredményeként egyre nagyobb nyereségre és elismerésre teszünk szert! Nálunk nem a minél nagyobb létszámon van a hangsúly, mint oly sok más tőzsdei képzés esetében, hanem a tartós siker és nyereség van a középpontban.

Szívesen fogadunk minden érdeklődőt csapatba, aki megfelelő tudással és lelkesedéssel rendelkezik illetve azonosulni tud a fenti gondolatokkal.

Kívánunk mindenkinek jó egészséget és szép trendeket!

TőzsdeTanoda