A Tőzsde Tanoda tájékoztatja Önt, hogy a weboldal látogatása egyúttal a használati feltételek elfogadását jelenti.

A Tőzsde Tanoda tájékoztatja az érdeklődőket, és az oldal látogatóit, hogy a tanfolyamainkon átadott tananyag, és a weboldalon megjelenő minden információ csupán tájékoztató jellegű, csak oktatást szolgál, nem minősül a tőkepiaci eszközökkel és értékpapírokkal kapcsolatos befektetési tanácsadásnak.

A Tőzsde Tanoda – továbbiakban, mint Szolgáltató – weboldalán található információk a Szerzői jogvédelmi nyilatkozat, a Felelősségi nyilatkozat a vonatkozó törvényi szabályok alá tartoznak.

Jogvédelmi nyilatkozat

Szerzői jogvédelmi nyilatkozat

Az oldalon található tájékoztató információk a szolgáltató saját szellemi tulajdona, amit biztosítanak és védenek a Sajtóról és a Szerzői jogról szóló törvények / BTK.1986.évi II. törvény, a 1978. évi IV. törvénye, a PTK. 1957. évi IV. törvénye, valamint az 1999. évi LXXVI. törvény 7.§(1.)/ Az oldalon található bármilyen információ, alkotás / kép, hang, szöveg, animáció, videó, stb./ másodközlése tilos. Felhasználása csak a Szolgáltató előzetes írásos engedélyével lehetséges, de abban az esetben is meg kell felelnie a törvényi előírásoknak. A tartalmi elemek a közlési engedély esetén is csak az eredeti oldalon megjelenő formában és azonos céllal alkalmazhatóak.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az oldalt minden előzetes engedély nélkül lehet látogatni. Amennyiben a regisztrációt igénylő információkat is szeretné elérni, abban az esetben a Szolgáltató csak a felhasználó elérhetőségéről kér adatokat a közvetlen tájékoztatás céljából. A közölt adatokat a szolgáltató minden esetben a 1992.évi LXIII. törvény által előírt titoktartással kezeli.

Felelősségi nyilatkozat

A Szolgáltató nem vállal felelősséget semmiféle kárért és nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett járulékos vagy másodlagos kárért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásból vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a weboldalon található információkból fakadnak, illetve azokkal kapcsolatosak.