A tanfolyamot nyugodt szívvel ajánlom minden tőzsde illetve forex iránt érdeklődőnek. Az alapoktól kezdve építünk fel egy biztos tudást, melyben segít a sok gyakorlat, az időszakos tesztek és a saját kereskedések közös kiértékelése.

Mi gondol? Önnek való a tőzsdézés?

Szerencsére a tőzsdézés nem egy bonyolult szakma, csak tudni kell, hogy mit és merrefelé kell keresni. Legjobban példázza ezt, hogy elegendő a négy matematikai alapművelet ismerete, és nem szükséges semilyen komolyabb számítás, mivel azt a számítógép elvégzi helyettünk. 🙂

Viszont akkor miért lesz ennyire kevés emberből hosszútávon sikeres kerekedő? Az egyik okot abban látjuk, hogy sokan rosszul mérik fel anyagi lehetőségeiket. Mivel a tőzsdézést meg kell tanulni, szükséges egy olyan anyagi háttér és rendszeres bevétel, amelyből a megélhetés biztosított a tanulási időszak alatt is, és ezen kívül pedig rendelkezésre kell még állnia a kezdő tőkének is. Sőt, egy lépéssel továbbgondolva, ez a kezdő tőke sem lehet a család teljes megtakarított pénze, mert ennek az összegnek az elvesztése is bekövetkezhet. Aki nem rendelkezik megfelelő kezdő tőkével és emellett rendszeres bevétellel, amely a megélhetését biztosítja a tanulási időszak alatt, számára sajnos azt kell mondanom, hogy nem neki való. Legalábbis addig, amíg ez a helyzet nem változik. A másik eset amely a sikertelenséghez vezet, az a megfelelő önkorntroll hiánya. A tanfolyam alatt megteszünk mindent, hogy a sikeres úton elindítsuk a diákjainkat, azonban ez csak később derül ki, hogy ki mennyire tudja a tanultakat alkalmazni.